Publicatie in het PZC
Zeeuwsche Zoute, zout uit de Oosterschelde

Op 23 januari 2020 werd initiatiefnemer Christian Clerx geïnterviewd door PZC over Zeeuwsche Zoute. Het interview is online te zien op de website van PZC.
Lees hier het hele artikel.
Zeeuwsche Zoute, zout uit de Oosterschelde
Op 23 januari 2020 werd initiatiefnemer Christian Clerx geïnterviewd door PZC over Zeeuwsche Zoute. Het interview is online te zien op de website van PZC.
Lees hier het hele artikel.
Al in de Romeinse tijd werd er in Zeeland zout uit de zee gewonnen en in de middeleeuwen groeide dit uit tot een ambacht. Zoutziederij Zeeuwsche Zoute ® blaast deze oude traditie na een aantal jaar van onderzoek weer nieuw leven in. Nieuwe varianten van het oeroude product zijn nu verkrijgbaar: puur, gerookt, zeekraal, wakame en zwarte knoflook.
Zoutziederij & postadres: Nijverheidsweg 39 4311 RT Bruinisse