Zeeuwsche Zoute in 'Over Eten' op de Vlaamse zender VRT

Vanavond staat het televisieprogramma ‘Over Eten’ op de Vlaamse zender Eén in het teken van zout. Presentatoren Danira en Kobe onderzoeken de feiten en fabels rondom zout. Zap dus vanavond om 20:40 uur naar Eén want dan zie je een reportage over Zeeuwsche Zoute. We zitten meteen aan het begin van de aflevering, zorg dus dat je op tijd bent!

Woon je in België? Dan kun je de aflevering nu al bekijken op de website van VRT MAX.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Zeeuwsche Zoute

Een oeroud product in een nieuw jasje

Al in de Romeinse tijd werd er in Zeeland zout uit de zee gewonnen en in de middeleeuwen groeide dit uit tot een ambacht. Zoutziederij Zeeuwsche Zoute ® blaast deze oude traditie na een aantal jaar van onderzoek weer nieuw leven in. Nieuwe varianten van het oeroude product zijn nu verkrijgbaar: puur, gerookt, zeekraal, wakame en zwarte knoflook.

Neem contact op met

Zoutziederij & postadres: Nijverheidsweg 39 4311 RT Bruinisse

+31 111 20 20 37

info@zeeuwschezoute.nl

zeeuwschezoute.nl