Zeeuwsche Zoute in item bij EditieNL op RTL4

"Wat is het verschil tussen zeezout, tafelzout en andere soorten?"

Voor een item bij EditieNL op RTL4 kwam de redactie langs om te kijken hoe Zeeuwsche Zoute gemaakt wordt. Ook wordt het zout vergeleken met andere soorten zout.

Het item is terug te zien via de website van EditieNL.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Zeeuwsche Zoute

Een oeroud product in een nieuw jasje

Al in de Romeinse tijd werd er in Zeeland zout uit de zee gewonnen en in de middeleeuwen groeide dit uit tot een ambacht. Zoutziederij Zeeuwsche Zoute ® blaast deze oude traditie na een aantal jaar van onderzoek weer nieuw leven in. Nieuwe varianten van het oeroude product zijn nu verkrijgbaar: puur, gerookt, zeekraal, wakame en zwarte knoflook.

Neem contact op met

Zoutziederij & postadres: Nijverheidsweg 39 4311 RT Bruinisse

+31 111 20 20 37

info@zeeuwschezoute.nl

zeeuwschezoute.nl