Zeeuwsche Zoute in Het Parool

2021 wordt het jaar van 'het zout uit Zeeland'

2021 is voor Zeeuwsche Zoute nu al goed begonnen! In Het Parool staat dat 2021 het jaar is van zout uit Zeeland. Zeeuwsche Zoute is op dit moment het enige bedrijf dat zout wint uit de Oosterschelde, dus de vermelding lijkt bijna zeker over Zeeuwsche Zoute te gaan. Een eervolle vermelding!

Culinair journalist Mara Grimm publiceerde op 3 januari 2021 haar culinaire trendoverzicht voor het komend jaar. Behalve dat ze 2021 het jaar van het zout uit Zeeland noemt, zijn er nog andere leuke trends te bespeuren. Zo gaan we lokaler en eerlijker eten: een trend waar wij helemaal achter staan! Ook gaan we volgens Grimm massaal genieten van soesjes en smashburgers.

Benieuwd wat de culinaire trends zijn van 2021? Lees dan het volledige artikel op de website van Het Parool.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Zeeuwsche Zoute

Een oeroud product in een nieuw jasje

Al in de Romeinse tijd werd er in Zeeland zout uit de zee gewonnen en in de middeleeuwen groeide dit uit tot een ambacht. Zoutziederij Zeeuwsche Zoute ® blaast deze oude traditie na een aantal jaar van onderzoek weer nieuw leven in. Nieuwe varianten van het oeroude product zijn nu verkrijgbaar: puur, gerookt, zeekraal, wakame en zwarte knoflook.

Neem contact op met

Zoutziederij & postadres: Nijverheidsweg 39 4311 RT Bruinisse

+31 111 20 20 37

info@zeeuwschezoute.nl

zeeuwschezoute.nl