Zeeuwsche Zoute in het Algemeen Dagblad

Als onderdeel van een artikel over 'Lekkers uit Zeeland'

Vandaag, 25 juli 2020, begonnen we de dag weer met een hoogtepunt: we staan in het Algemeen Dagblad! Het blijft nog steeds zo leuk om te zien dat we met ons zout in de nationale media verschijnen. En dit keer vinden we het helemaal een eer, want we staan vermeld in een artikel over 'Lekkers uit Zeeland' en in het rijtje met mosselen, oesters, de Zeeuwse bolus en de Zeeuwse boterbabbelaar. Wij zijn trots!

Het artikel is ook online te lezen via deze link.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Zeeuwsche Zoute

Een oeroud product in een nieuw jasje

Al in de Romeinse tijd werd er in Zeeland zout uit de zee gewonnen en in de middeleeuwen groeide dit uit tot een ambacht. Zoutziederij Zeeuwsche Zoute ® blaast deze oude traditie na een aantal jaar van onderzoek weer nieuw leven in. Nieuwe varianten van het oeroude product zijn nu verkrijgbaar: puur, gerookt, zeekraal, wakame en zwarte knoflook.

Contact

Zoutziederij & postadres: Nijverheidsweg 53 4311 RT Bruinisse

+31 111 20 20 37

[email protected]

zeeuwschezoute.nl