Zeeuwsche Zoute in Foodies Magazine

Als onderdeel van een recept van Lindenhoff

In de juni 2020 editie van Foodies Magazine is Zeeuwsche Zoute ook te zien in een recept dat is samengesteld door Lindenhoff. Volgens Lindenhoff kan onze Zeeuwsche Zoute Gerookt niet ontbreken in zo'n barbecuerecept! Superleuk dat we hierin mee zijn genomen.

Het recept werd o.a. gedeeld in de Foodies Favourites Friday nieuwsbrief van Foodies Magazine.

Het recept is ook te lezen op de website van Foodies Magazine.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Zeeuwsche Zoute

Een oeroud product in een nieuw jasje

Al in de Romeinse tijd werd er in Zeeland zout uit de zee gewonnen en in de middeleeuwen groeide dit uit tot een ambacht. Zoutziederij Zeeuwsche Zoute ® blaast deze oude traditie na een aantal jaar van onderzoek weer nieuw leven in. Nieuwe varianten van het oeroude product zijn nu verkrijgbaar: puur, gerookt, zeekraal, wakame en zwarte knoflook.

Contact

Zoutziederij & postadres: Nijverheidsweg 39 4311 RT Bruinisse

+31 111 20 20 37

[email protected]

zeeuwschezoute.nl