Stem op Zeeuwsche Zoute als Zeker Zeeuws ‘Streekproduct van het Jaar’

Tussen 5 en 14 oktober 2020 kun je online je stem uitbrengen

Zeeuwsche Zoute maakt kans om ‘Streekproduct van het Jaar‘ te worden. De prijs wordt uitgereikt aan een streekproduct uit Zeeland met Zeker Zeeuws keurmerk. Het product met de meeste stemmen van het publiek wint de eervolle titel. Stem, en help Zeeuwsche Zoute aan de winst!

Breng op www.keurmerkzekerzeeuws.nl/stemmen nog tot 14 oktober 2020 met een geldig e-mailadres je stem uit. De uitslag wordt vrijdag 16 oktober 2020 bekend gemaakt. Deze publieksverkiezing is een initiatief van Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct en wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. 

Zeker Zeeuws® Streekproduct keurmerk
Streekproducten zijn populair. Zeker Zeeuws® Streekproduct helpt je een keuze te maken voor producten die die naam écht waard zijn. Zo weet je wat je eet en waar het precies vandaan komt. Zeker Zeeuws producten en diensten zijn gemakkelijk te herkennen aan het beeldmerk. Het keurmerk Zeker Zeeuws® Streekproduct wordt uitgegeven door de onafhankelijke Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct.

STEM HIER OP ZEEUWSCHE ZOUTE


Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Downloads:
Beeld Zeeuwsche Zoute (Let op: bij gebruik van beeld fotocredits vermelden)
Logo Zeeuwsche Zoute

Voor een overzicht van de verkooppunten van Zeeuwsche Zoute, kijk op de website.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Zeeuwsche Zoute

Een oeroud product in een nieuw jasje

Al in de Romeinse tijd werd er in Zeeland zout uit de zee gewonnen en in de middeleeuwen groeide dit uit tot een ambacht. Zoutziederij Zeeuwsche Zoute ® blaast deze oude traditie na een aantal jaar van onderzoek weer nieuw leven in. Nieuwe varianten van het oeroude product zijn nu verkrijgbaar: puur, gerookt, zeekraal, wakame en zwarte knoflook.

Neem contact op met

Zoutziederij & postadres: Nijverheidsweg 39 4311 RT Bruinisse

+31 111 20 20 37

info@zeeuwschezoute.nl

zeeuwschezoute.nl